djchef SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Monday, 22 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Salam, blogger hazwan hairy baru sahaja melancarkan segmen baru yang diberi nama "Segmen Seminggu Blog HazwanHairy"

Ada hadiah yang hazwan hairy nak beri kepada blogger-blogger yang bertuah salah satu antara hadiahnya ialah..


Baju I LOVE BLOGGING .. selamat tak tulis I Love Hazwanhairy kat baju tu, kalau tak memang tak join la gamaknya.. hihihi

Yang nak join bolehlah jentik banner di bawah ni, jentik kuat sikit. Orang tua-tua kata bila kita jentik gambar orang nanti tuan gambar dapat rasa.. cer cuber..

djdanchef: semoga berjaya hazwan hairy dengan segmennya.


JOM SHARE ARTIKEL INI:

2 comments:

  1. terima kasih frend sudi support segmen ni..all the best...

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan dari segmen yang sama
    JOM SINGGAH SINI
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html
    by the way..good luck tau..

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.