djchef PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Wednesday, 16 April 2014

Amyera Beauty Flawless Skincare Harga Murah RM70

Amyera Beauty Flawless Skincare Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM




KELEBIHAN AMYERA BEAUTY FLAWLESS SKINCARE::
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA

- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

Selain masalah diatas, kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 


KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 
♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM


memperoleh kulit yg sgt flawless,licin dan bersih tanpa sebarang cela hanya dlm beberapa hari penggunaan sahaja!
Paling2 best ianya TANPA SEBARANG PENGGELUPASAN ok....























Berikut adalah printcreen testimoni pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          



Harga Promosi
RM70 (Semenanjung)
RM75 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi  amyera beauty flawless skincare sekarang selagi masih ada stok.


Baca Penuh Amyera Beauty Flawless Skincare Harga Murah RM70

Monday, 14 April 2014

Kim Soo Hyun My Love Man From The Star Sumbang RM6.4 Juta

PELAKON Korea Selatan, Kim Soo Hyun baru-baru ini telah menyumbangkan kira-kira  RM6.4 juta bagi membantu golongan kanak-kanak di China.


Menurut laporan portal Soompi, Bintang filem My Love Man From Star itu pada Selasa lalu telah menghadiri sebuah pembukaan majlis amal persembahan fesyen jenama Gucci di Beijing dan telah menyumbangkan wang tersebut kepada yayasan pertama di China, Yayasan Anak dan Remaja China (CCTF).

Tujuan sumbangan itu diberikan adalah untuk membantu meningkatkan kualiti hidup kanak-kanak dengan merawat fizikal dan mental sebagai persediaan bagi mendapat IQ yang lebih bijak.

"Saya ingin membalas sedikit jasa peminat-peminat dan menerusi sumbangan ini sekurang-kurangnya kita dapat melahirkan generasi muda yang bijak pandai," katanya.

Difahamkan seramai 1,200 kanak-kanak tidak mempunyai penaja dalam program tersebut.
Baca Penuh Kim Soo Hyun My Love Man From The Star Sumbang RM6.4 Juta

Monday, 7 April 2014

Babies Blink Pinkish Murah dan Majlis Pernikahan Syafiq Yusof

Majlis Pernikahan Perkahwinan Syafiq Yusof Akad Nikah Gambar Kahwin Babies Blink Pinkish Harga Murah

Pengarah muda yang juga merupakan adik kepada Syamsul Yusof telah pun selamat bergelar suami kepada Aeisha Ustaz Zainal pada 5 April lalu dengan sekali lafaz. Majlis pernikahan telah berlangsung di Surau Tabung Haji, Kuala Lumpur kira-kira jam 9.50 pagi. Sebelum ini, pasangan ini telah pun mengikat tali pertunangan pada  23 Disember 2012.
gambar kahwin syafiq yusof
Majlis resepsi Syafiq Yusof dan Aeisha akan diadakan serentak dengan abangnya, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Syafiq dan Aeisha atas perkahwinan ini. Walaupun masih muda (22 tahun dan 21 tahun), langkah berkahwin harus dipuji kerana mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku.
gambar kahwin syafiq yusof
Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Syafiq Yusof dan Aeisha Ustaz Zainal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

gambar kahwin syafiq yusof

Babies Blink Pinkish Murah
Satu produk baru di pasaran malaysia yang dapat mengatasi segalah masalah kulit wajah korang. Sekarang dalam mood promosi boleh lihat details produk di babies blink pinkish murah
sumber: myartis.com/ beautifulnara.com
Baca Penuh Babies Blink Pinkish Murah dan Majlis Pernikahan Syafiq Yusof

Friday, 4 April 2014

Babies Blink Pinkish Lyanaz Beauty Care Harga Murah

Babies Blink Lyanaz Beauty Care Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM



Nak kulit mcm ni? Meh pkai babies blink
1SET MENGANDUNGI
➟GLUTACOLL SOAP
➟ANTIBIOTIC DAY CREAM
➟MAGIC NIGHT CREAM
*PERCUMA SERUM




1SET MENGANDUNGI
➟GLUTACOLL SOAP
➟ANTIBIOTIC DAY CREAM
➟MAGIC NIGHT CREAM
*PERCUMA SERUM
RM75 SM RM80 SS FREE POST




NEW PACKAGING





BABIES BLINK PINKISH

!!5 hari pihak kami menerima good testimoni seramai lebih 25 org!!!kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam ia dpt mengecilkan pori2 muka,mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih!!!membantutkan naik jerawat,matikan jerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!ternyata berkesan ori punya:)

apa yg best sgt dengan SET BABIES BLINK PINKISH NI? mesti ada yg dok tertanya2..

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK
-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK

**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1 BULAN

ADA KESAN SAMPINGAN?
**JAWAPAN TIDAK

BERAPA LAMA KESAN DIPEROLEHI?1HARI 1MINGGU 2 MINGGU?

**KESAN SEAWAL 24JAM SEHINGGA 1BULAN . MAXIMUM RESULT KONSISTEN 3 BULAN PENGGUNAAN. INI BUKAN MAGIC .KESAN AKAN DIPEROLEHI SECARA BERPERINGKAT. UNTUK PENCERAHAN BERGANTUNG PADA TONA KULIT ANDA.JADI JGN LA NK NIKAH BULAN 12 HUJUNG BULAN 11 BRU NK BELI DAN MENGHARAPKAN KESAN YG DRASTIK..SO FIKIR2KAN

antara feeback bertulis dari customer

"wah wahhh td tgk skin my sis yg guna set babies blink pinkish mmg da start pink2 kat dua2 belah pipi..tp xdpt nk snap pic hp battery low plak..
"

"jerawat yg nk kuar x jadi kuar sis bru 1 malam guna xsabar nk tgu 1 minggu 2 minggu"

"i happy sgt, ramai tegur kulit mcm pakai foundation sedangkan xpakai apa2 pun"

"dear my skin getting smoother"

"dear, thx ur babies blink pinkishkan my skin. bile keluar rumah jiran tny demam ke?i jawab sihat .dia tny muka merah"

"dear thx lepasni xyah makeup tebal2 dah my skin getting better n nmpk lebih cerah..xpakai foundation org kata pakai foundation."

"skin lebih glowing soft dan lebih cerah paling penting no peeling"





Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          



Harga Promosi
RM75 (Semenanjung)
RM80 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi  baby blink pinkish murah sekarang selagi masih ada stok.

Baca Penuh Babies Blink Pinkish Lyanaz Beauty Care Harga Murah