djchef PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 13 January 2017

DIANZ VITAMILK BOOSTER HARGA MURAH

DIANZ VITAMILK BOOSTER HARGA MURAH Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia




Mengalami masalah susu badan tiada?? 
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat?? 

Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!
Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!! 


AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
10 KOTAK RM530 (DENGAN SYARAT)

KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER

OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi

KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit

APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga

MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan




FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER

✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✔ Menambahkan tenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Kulit menjadi lembut
✔ Muka berseri dan 'pinky'
✔ Awet muda
✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit




SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER

✔ Wanita yang merancang untuk hamil
✔ Wanita mengandung
✔ Wanita yang sedang berpantang
✔ Wanita yang menyusukan anak


KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT

✔ Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil
✔ Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
✔ Menguatkan rahim



KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI

✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda
✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak
✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil
✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu
✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi





CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER

✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi
✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik

Q & A DIANZ VITAMILK BOOSTER

Q : Cara pengambilan Dianz Vitamilk Booster?
A : 1 sachet selepas sarapan, jika cik B bengkak, makan selang sehari (bila perlu)

Q : Adakah Dianz Vitamilk Booster boleh dimakan bersama Dianz Vitamin?
A : Boleh. Dianz Vitamilk Booster pagi ketika sarapan manakala Dianz Vitamin malam sebelum tidur

Q : Siapakah yang boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?
A : Wanita berkahwin sahaja. Ibu menyusu, mengandung dan wanita yang inginkan zuriat

Q : Dianz Vitamilk Booster di buat dari susu apa? Lembu atau kambing?
A : Dianz Vitamilk Booster bukan sejenis susu. VITAMILK adalah singkatan kepada VITAMIN MILK BOOSTER

Q : Saya makan pil perancang dan saya menyusu, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh. Tiada masalah

Q : Saya menyusu dan sedang period, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh

Q : Saya menyusu dan dah lama tidak datang period, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh

Q : Saya dah lama tiada susu, kalau makan Dianz Vitamilk Booster boleh keluarkan susu semula?
A : Bergantung kepada demand dan supply. Kalau makan Dianz Vitamilk Booster tapi tiada hisapan atau rangsangan atau pump, macam mana susu nak proses untuk keluar!!

Q : Saya baru pregnant 3 bulan, adakah saya boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh diamalkan seawal 1 minggu

Q : Saya baru makan Dianz Vitamilk Booster tiba-tiba saya disahkan mengandung perlu ke saya berhenti mengambil Dianz Vitamilk Booster?
A : Tidak perlu berhenti. Dianz Vitamilk Booster baik untuk perkembangan ibu dan anak

Q : Saya pregnant 7, 8, 9 bulan boleh ke saya makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh. Dianz Vitamilk Booster untuk memberi tenaga, menguatkan rahim, menaikkan seri ibu, tidak kusam dan lemah, memberi tenaga dan bersedialah untuk susu yang meriah

Q : Apakah peranan atau kebaikan Dianz Vitamilk Booster kepada wanita yang inginkan zuriat ?
A : Dianz Vitamilk Booster adalah ikhtiar untuk hamil, untuk menguatkan rahim terutama ibu yang pernah gugur dan membantu menghasilkan ovum berkualiti. Dianz Vitamilk Booster adalah ikhtiar untuk hamil

Q : Dianz Vitamilk Booster mempunyai KKM?
A : Ya, dibawah pengkelasan makanan, Dianz Vitamilk Booster tidak perlu MAL sb ia berbentuk serbuk

Q : Seawal umur berapa boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?
A : 18 tahun ke atas dan sudah berkahwin dan ibu-ibu yang inginkan zuriat dan menyusu

Q : Saya keguguran, boleh ke makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh sangat-sangat, untuk kuatkan dan pulihkan kondisi rahim

Q : Dianz Vitamilk Booster boleh mencerahkan kulit?
A : Dianz Vitamilk Booster khusus untuk memberi kesihatan kepada ibu dan anak, memberi tenaga, menaikkan seri kerana ibu-ibu yang ingin zuriat, mengandung, menyusu memerlukan tenaga untuk badan sihat. Dianz Vitamilk Booster tidak dikhususkan untuk kulit



Testimoni Pembeli Kami

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami.

15979075_1520322497996400_1731140404_n

15978524_1520329804662336_1345976775_n

16111658_1520358034659513_1220658934_n



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI TESTIMONI ZALOR MURAH DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.

original-100-guaranteed

Harga Promosi

RM70 (Semenanjung)

RM75 (Sabah Sarawak)

FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos




Nak Order??
SMS: 01121428302
WHATSAPP: +601121428302 / 01121428302

Facebook: http://www.facebook.com/zalormurah
Instagram: zalormurah
Wechat: zalormurah

DIANZ VITAMILK BOOSTER HARGA MURAH
Baca Penuh DIANZ VITAMILK BOOSTER HARGA MURAH

TATI GLOW WHITE SHAPERS HARGA MURAH

TATI GLOW WHITE SHAPERS HARGA MURAH Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia







TATI GLOW WHITE SHAPERS CHEWABLE TABLETS
(1botol - 30biji / sebulan)

HARGA : RM60 (SM) RM65 (SS)

nak KURUS !!!!
.
TAPI..
sibuk dengan kerja...
sibuk dengan anak anak...
tak ada masa nak bersenam untuk kuruskan badan.
.
**Dgn hanya GLOW WHITE SHAPERS sahaja dapatkan kuruskan badan

Tati Glow White Shapers ialah merupakan produk anti penuaan dan kedutan
di samping menjadikan anda tampak sentiasa awet muda.Anda tidak perlu
lagi bersusah payah nak berdiet.

KEBAIKAN & KHASIAT TATI GLOW WHITE SHAPERS :-
✔Meningkatkan metabolisme badan untuk pembakaran lemak berlebihan
✔Mengawal berat badan seterusnya mencapai berat ideal secara semujadi
✔Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seluruh badan seawal 7 hari
✔Melancarkan perjalanan darah
✔Mencerah dan melembabkan kulit secara menyeluruh seawal 7 hari.
✔Membantu menjadikan kulit lebih anjal,gebu dan sihat berseri-seri.
✔Bertindak sebagai anti penuaan dan anti kedutan.
✔Membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan untuk
pembakaran lemak secara berlebihan.
✔Membantu mengawal berat badan.
✔Membantu melancarkan perjalanan darah.
✔Membantu mencapai berat badan secara semulajadi.
✔Membantu mengurangkan masalah jerawat,jeragat dan penuaan.
✔Anda tidak perlu berdiet lagi dah.

BAHAN KANDUNGAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :-
Fish Collagen, Vitamin C, Berry, Yeast Extract, L-Cysteine, Tremella, Ceramide, Salmon Ovary Peptide

CARA PENGAMBILAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :-
Kunyah / Kemam 1 tablet selepas makan.
Banyakkan minum air sepanjang hari.







Testimoni Pembeli Kami

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami.







**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI TESTIMONI ZALOR MURAH DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


Harga Promosi

RM60 (Semenanjung)

RM65 (Sabah Sarawak)

FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos



Nak Order??
SMS: 01121428302
WHATSAPP: +601121428302 / 01121428302

Facebook: http://www.facebook.com/zalormurah
Instagram: zalormurah
Wechat: zalormurah

TATI GLOW WHITE SHAPERS HARGA MURAH 
Baca Penuh TATI GLOW WHITE SHAPERS HARGA MURAH

Tidak Ambil Sarapan Punca Gemuk

Tidak ambil sarapan punca gemuk

*WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI*

🕔5 - 7 pagi
Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk *buang air besar* dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul.

🕖7 - 9 pagi
Wajibkan diri utk *bersarapan* . Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari!

🕘9 - 11 pagi
Organ limpa bekerja.
*Elakkan makan* dalam waktu ini.

🕚11 - 1 petang
Jantung bekerja secara optimum. *Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika* . Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini.

🕐1 - 3 petang
Usus kecil bekerja. *Sebaiknya buang air besar kali kedua* dalam waktu ini.

🕒3 - 5 petang
Pundi kencing bekerja. *Sebaiknya buang air kecil* dalam waktu ini.

🕔5 - 7 petang
Ginjal bekerja secara optimum. *Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air* dalam waktu ini.

🕖7 - 9 malam
Perikardium bekerja. *Elakkan makan makanan yang berat* pada waktu ini.

🕘9 - 11 malam
*Waktu terbaik utk berehat dan tidur* .

🕚11 - 1 pagi
Hempedu bekerja. *Elakkan makan* , berat badan akan naik mendadak.

🕐1 - 3 pagi
Hati bekerja utk singkirkan toksik. *Elakkan berjaga* . Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep.

🕒3 - 5 pagi
Peparu bekerja.
Bagi pesakit asma, *elok amalkan bangun* pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini.
Baca Penuh Tidak Ambil Sarapan Punca Gemuk

Thursday, 12 January 2017

Tudung Shawl Labuh Knife Murah RM20

Tudung Shawl Labuh Knife Murah RM20


cc: tudung2u


shawl labuh dengan pelbagai wana dan gaya dengan harga murah dan berpatutan


Testimoni Pembeli Kami

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami.








**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI TESTIMONI ZALOR MURAH DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.



Harga Promosi
RM20 (Semenanjung)
RM25 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak Order??
SMS: 01121428302
WHATSAPP: +601121428302 / 01121428302

Facebook: http://www.facebook.com/zalormurah
Instagram: zalormurah
Wechat: zalormurah
JOM BELI BELAH Tudung Shawl Labuh Knife Murah


Baca Penuh Tudung Shawl Labuh Knife Murah RM20