djchef Video Keek Sharifah Sakinah Hack Anzalna - Lipstik Merah Spender Merah Bra Merah | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 10 May 2013

Video Keek Sharifah Sakinah Hack Anzalna - Lipstik Merah Spender Merah Bra Merah

Youtube Video Keek Sharifah Sakinah Hack Anzalna Nasir - Lipstik Spender Bra Merah


Haiyoo! Hari ini djdanchef sangat terkejut tengok video keek Sharifah Sakinah yang djdanchef terjumpa kat blog Ohbulan. Sharifah Sakinah telah memuat naik rakaman video yang sedikit sebanyak menimbulkan pelbagai spekulasi yang kurang enak.

Antara ayat-ayat yang Sharifah Sakinah cakap dalam video keek tu:

"Hai saya Sharifah Sakinah, saya hack telefon Anzalna sebab nak populariti yang tinggi. Hari ini saya pakai lipstik merah, spender  merah dan bra merah. Tak sabar nak tunggu orang kutuk."

Ekoran daripada itu, ada segelintir peminat melabelkan Sharifah Sakinah sebagai seorang pelakon yang teruk perangainya.

Persoalannya, adakah Sharifah Sakinah sedar bahawa video ini seperti bakal mengundang kritikan penonton?


djdanchef tengok video ni soalah-olah Sharifah Sakinah seperti hanya bergurau suka-suka tapi dah nama pun perempuan memang tak manis keluarkan kata-kata macam tu. - djdanchef


Lihat Lagi:
Video Keek Sharifah Sakinah : Tunjuk Bebird dan Mengaku Pondan
Video Keek Sharifah Sakinah Hack Anzalna - Lipstik Merah, Spender Merah Bra Merah


JOM SHARE ARTIKEL INI:

6 comments:

  1. video ni tak dapat play sebab sharifah sakinah dan delete.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah lalok.....khayal pil amphetamine tu.....

      Delete
  2. tunggu di youtube pasti ada yang sempat copy dan akan upload kat youtube.. tak malu betul sharifah sakinah ni

    ReplyDelete
  3. memalukan je...ye lah dia pun berlakon tahap mana je...

    ReplyDelete
  4. galak lain mcm jaaaaa

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.