djchef GILA! Video CCTV Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan Di Kuantan | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Sunday, 17 February 2013

GILA! Video CCTV Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan Di Kuantan

Video CCTV Pembantu Rumah Indonesia Dera dan Lambung Bayi Yang Berusia 4 Bulan Di Kuantan.

Berita mengenai penderaan bayi yang berusia 4 Bulan telah disiarkan semalam di Buletin Utama TV3. Memang djdanchef sangat terkejut melihat video cctv yang disiarkan.

Pembantu rumah Indonesia itu telah melambung dan membaling anak majikannya seperti bantal sehingga membuatkan anak majikannya terjatuh dan menangis tanpa henti.

Majikannya menonton video cctv itu menurusi komputer ribanya ketika dia sedang minum di sebuah restoren dan sangat terkejut apabila melihat pembantu rumahnya melambung dan membaling anaknya tanpa belas kasihan.

Gegas dia pulang ke rumah dan membawa bayi lelakinya ke Hospital Tengku Ampuan Afzan untuk pemeriksaan dan didapati bayinya mengalami lebam ditangan dan cedera dikaki.

Bagaimanapun, pembantu wanita indonesia tersebut telah pun ditahan untuk siasatan lanjut.

Video Orang Gaji Indonesia Dera Bayi 4 Bulan Di Kuantan Pahang


JOM SHARE ARTIKEL INI:

15 comments:

  1. mcm ada mslh mental ja...hakhak..

    ReplyDelete
  2. takut akak tengok video tu..
    memang mental la amah tu

    ReplyDelete
  3. Woah! I'm really loving the template/theme of this website. It's simple, yet Šµffective.
    A lot of times it's difficult to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appeal. I must say you have done a amazing job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Safari. Exceptional Blog!

    Here is my blog http://www.prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm

    ReplyDelete
  4. Memang giler pembantu indon nie....kesian baby tue..

    ReplyDelete
  5. kejamnyer ! kesian baby tuh.. dah org bagi keja buat cmtu pulak.mmg tak kenal dek untung la pembantu indon ney..haisyyyy

    btw, tenkssss dj coz tolong promote segmen miss hearty :) lai lai lai..meh join ramai2 ^^

    ReplyDelete
  6. aduhh dik
    x berani lah nak tgk huhu
    memang gileer
    sib baik bb tuu x mati !

    ReplyDelete
  7. sakit mental kot...skang makin rmai psg cctv kt umah sbb pembantu rumah dh xboleh dipercayai...

    ReplyDelete
  8. Pembantu rumah gila babi.Bayaran bukan main demand lg tapi kerja macam sial.Kerajaan patut buat semakan semula bayaran amah yg terlalu melampau harga tapi inputnya kosong dan menyusahkN majikan.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Media Indonesia taknak siarkan ke?

      Delete
  10. Dia igt bntal ke nk maen lambung2,org mcm ni pn ade..try suh dia lambung bpak bdak 2 brni k x..xpsl2 jd cekodok amah 2..wakaka

    ReplyDelete
  11. Dia igt bntal ke nk maen lambung2,org mcm ni pn ade..try suh dia lambung bpak bdak 2 brni k x..xpsl2 jd cekodok amah 2..wakaka

    ReplyDelete
  12. semoga hukuman setimpal dikenakan..

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.