djchef Traffik UV Blog DJDANCHEF Disember 2012 | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 11 January 2013

Traffik UV Blog DJDANCHEF Disember 2012

Traffik unique visitor (uv) dan pageviews blog djdanchef bulan disember 2012 dan sepanjang tahun 2012.

Lama djdanchef tidak buat entri berkenaan traffik pelawat yang datang ke blog djdanchef ini. Tahun 2012 adalah tahun yang paling banyak peningkatan dalam pelbagai segi untuk blog djdanchef ini.

Sekarang blog djdanchef sentiasa mendapat traffik 1000-2000+ uv setiap hari dan pageviews 2000-3000 sehari. Dan kebanyakkan traffik datang dari google dan juga rakan-rakan blogger.

Traffik Blog Djdanchef Disember 2012

Trafik blog untuk bulan lepas, Disember 2012 melalui nuffnang .






Traffik dan Pageviews Sepanjang Berblog.

Suatu peningkatan yang memberangsangkan apabila blog djdanchef dapat capai juga target "pageviews all time history" sebanyak 1 JUTA lebih setakat ini. Otai-otai blogger yang lain mesti dah berjuta-juta agaknya.

JOM SHARE ARTIKEL INI:

9 comments:

  1. Alamak bestnya...tapi blog ni citer2 panas dan sensasi kan...patot la ramai singgah

    ReplyDelete
  2. wahh mantap habis trafik dj..
    mesti masyhuk kan...
    teruja nk dpt mcm ni gak..^_^

    ReplyDelete
  3. whoaa..mantap giler boh..haha..
    ajar lah aku SEO sikit bro...nak tahu jugak..

    ReplyDelete
  4. terbaikla..info awak wat pun menrik..sebb tu ramai dtg..=)

    ReplyDelete
  5. mantap bro, kalah trafik aku

    ReplyDelete
  6. tahniah. banyak tu..baik sikit.

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.