djchef Giovanna Plowman Makan Tampon Pembalut Wanita | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Saturday, 26 January 2013

Giovanna Plowman Makan Tampon Pembalut Wanita

Twitter Giovanna Plowman Tampon Makan Telan Haid Period Pembalut Tuala Wanita Softex di Youtube.

Berita yang menjijikan dan pada masa yang sama mengelirukan djdanchef. Trending mengenai seorang gadis gempal bernama Giovanna Plowman melakukan aksi hisap tampon di youtube.

Yang buat djdanchef keliru sikit apa benda itu tampon ? Djdanchef tak berapa tahu peralatan-peralatan wanita ni. Djdanchef pun google dan google (gigih google ni..) katanya tampon ni seakan-akan macam pembalut tuala wanita (pad). Ye ke?

"Tampon adalah bahan yang sama dengan pembalut wanita, namun dimampatkan menjadi bentuk tabung kecil dan dipakai dengan cara dimasukkan pada liang sulit wanita untuk menyerap darah haid"

Sedikit penerangan yang djdanchef jumpa.

Giovanna telah pun memadam video tersebut di akaun youtube nya sendiri setelah ramai yang menonton. Tapi video dan gambar tersebut telah pun tersebar di youtube, twitter dan facebook.

Djdanchef dengar khabarnya dia buat macam itu hanya satu sebab sahaja iaitu ingin popular dan terkenal.

Tetiba djdanchef rasa pening dan nak termuntah pula. Dibawah ini beberapa gambar giovanna plowman tampon .




JOM SHARE ARTIKEL INI:

4 comments:

  1. Eee.. Gelinya.. Dah hilang akal perempuan ni

    ReplyDelete
  2. Nak termuntah aku. Tak lalu makan

    ReplyDelete
  3. Memang gilalah dia ni

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.