djchef CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 30 November 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Blogger Liku Liku Kehidupan Hazwan Hairy - Contest Kalender 2013 Eksklusif Hazwanhairy |Box Creative

Harap semua yang membaca sihat sejahtera sentiasa. Harap ini blogger hazwan hairy baru melancarkan contest terbaru dan mungkin yang terakhir untuk tahun 2012 ini.

Tidak lama lagi kita semua bakal mengakhiri tahun 2012 yang kacak ini dan akan bertemu kekasih baru iaitu tahun 2013.

HADIAH KALENDAR EKSKLUSIF HAIZWAN HAIRY



Jadi hazwan hairy ingin menghadiahkan kalendar 2013 yang sangat eksklusif kepada blogger-blogger dan hadiah ini memang pilihan terbaik untuk kita kerana 2013 akan muncul tak lama lagi.

TARIKH TAMAT 12 DISEMBER 2012

Oleh itu, Djdanchef ingin menjemput semua untuk sertai contest ini yang bakal tamat pada 12.12.2012. Tunggu apa lagi? Cepat klik banner dibawah untuk join!
JOM SHARE ARTIKEL INI:

20 comments:

  1. terima kasih bro sbb sudi join meriahkan contest ni..all the femes :-)

    ReplyDelete
  2. kalau ada masa aku pun nak masuk jugak ..kah3

    ReplyDelete
  3. dah list snrai peserta blh lah BW..

    ReplyDelete
  4. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  6. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. Salam BK dtg dri segmen sme
    dtg dgn rendh diri dan follow kome


    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama..Follow sini..

    ReplyDelete
  11. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  12. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal,, belogisam disini,, sedia menerima komen dan kutukan belog ini terhadap belogisam di mana2 komen

    ReplyDelete
  14. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. follow sini dari segmen yang sama. jemput singgah ke http://www.pelengkaprusukiri.my/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    :D

    ReplyDelete
  16. salam :)
    datang singgah dari contest yang sama. good luck ye
    http://www.fatindiana.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    jemput join GA dari FD ^^
    boleh pilih hadiah tau :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  17. salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

    ReplyDelete
  18. blogwalking here from the same contest :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  19. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.