djchef SINOPSIS DI BAWAH LANGITMU : CEREKARAMA RAYA TV3 DRAMA | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Saturday, 25 August 2012

SINOPSIS DI BAWAH LANGITMU : CEREKARAMA RAYA TV3 DRAMA

Dibawah langitmu sinopsis drama cerekarama terbaik raya tv3 | tonton watch.

SINOPSIS DI BAWAH LANGITMU CEREKARAMA RAYA TV3
Annur merupakan gadis yang menjadi igauan hampir setiap anak muda dalam kampung itu. Dia merupakan seorang yang cantik, lembut dan warak. Annur bakal disatukan dengan Farid pada Aidilfitri yang bakal menjelang.

Osman, abang angkat Annur di sekolah yang mahu memperisterikan Annur kecewa dengan berita tersebut. Sikapnya yang panas baran dan kaki pukul membuatkan pinangannya ditolak oleh keluarga Annur. Yazid yang berdendam djchef dengan Osman telah memasang perangkap supaya Annur dengan Osman ditangkap khalwat.

Sambungan sinopsis di bawah langitmu Keluarga Annur menyatukan Osman dengan Annur demi menjaga maruah keluarga mereka. Osman telah berubah selepas berkahwin dan menatang Annur macam minyak yang penuh. Annur semakin bahagia apabila dia disahkan mengandung.

Namun, rumahtangga mereka mula tergugat selepas Osman ditipu oleh rakan kongsinya. Osman kembali kepada tabiat asalnya dan Annur
sering dikasari.

OST LAGU TEMA DAN BARISAN PELAKON
Lagu tema & ost serta barisan para pelakon yang terbabit di dalam drama dibawah langitmu cerekarama raya tv3 antaranya nora danish, sharnaaz ahmad, nad zainal, ako mustafa, liza abdullah, zaidi omar, rosnah johari.

Saksikan cerekarama drama ini 25 ogos 2012 di tv3.

Panas Giler Gosip Artis:
- OST & SINOPSIS MAAFKAN AKU : CEREKARAMA TV3


JOM SHARE ARTIKEL INI:

5 comments:

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.