djchef SIAPA BAKAL PEMENANG Eyriqazz vs Denaihati | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 31 August 2012

SIAPA BAKAL PEMENANG Eyriqazz vs Denaihati

Tidak lama lagi pemenang Eyriqazz vs Denaihati cabaran seo yang sengit akan diketahui. Kedudukan sentiasa berubah-ubah setiap minggu.

Memang dasyat cabaran kali ini, pergi sana pergi sini asyik jumpa saja cabaran seo ni. Peserta-peserta yang join memang hebat-hebat belaka.

Ada yang buat backlink, ada yang ping sana ping sini, yang buat video pun ada, yang buat contest menggunakan keyword pun ada. Memang hebatlah.

HARAP PEMENANG DAPAT SHARE TIPS & TRIK SEO
Rasanya bukan djchef saja yang mengharapkan ni, semua peserta yang join contest ni pun berharap para pemenang cabaran ni dapat berkongsi serba sedikit.. Apa serba sedikit? Haiyo kongsi serba BANYAK tips dengan kitaorang.

Ok apa pun tahniah kepada bakal pemenang Eyriqazz vs Denaihati ni. Ok!


Eyriqazz vs Denaihati

JOM SHARE ARTIKEL INI:

8 comments:

  1. join ya...good luck ya..sy x join..x berapa reti main seo ni..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau tgok kat google fortblogger yg menang hehe

    ReplyDelete
  3. Memang sengit kalau dah otai-otai SEO join sekaki. Haha.

    ReplyDelete
  4. mmg sengit sbb ramai yg join...

    ReplyDelete
  5. gud luck utk bro dlm cbaran Eyriqazz vs Denaihati ni

    ReplyDelete
  6. Dah tau keputusannya kan....

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas perkongsiannya

    ReplyDelete
  8. Mmm....boleh tolong buatkan surat sakit yang tanpa melampirkan surat dari hospital ....pleaseee

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.