djchef UNDI HOT SEAT MAHARAJA LAWAK MEGA 2 2012 | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Monday, 10 September 2012

UNDI HOT SEAT MAHARAJA LAWAK MEGA 2 2012

Undi peserta hot seat maharaja lawak mega 2 2012 undian pelawak ini akan bersaing merebut tempat 3 yang terbaik dalam undian Hot Seat seterusnya menjadi peserta Maharaja Lawak Mega 2012.

Antara Barisan Berkumpulan:
-AJK (Achong, Joey dan Kaza)
-Awas (Masbun dan Wakpen)
-Hai (Hamdan dan Illya)
-OMG (Azrul dan Jihan)
-Duo (Radhi Khalid, Zarina)
-Ingke (Rama, Pak Lah dan Amran)
-Kecik (Ijal, Achoe dan Wan)
-Kering (Arin dan Mie)
-Tutup Botol Oren (Pyan dan Isa)
-XN3 (Anu dan Pak Cu)
-Ketampi (Azmi, Bard dan Am)
-Sat Sat (Che Mat dan Jon)
-3A (Ali Mamak, Aziz Kota dan Albob)
-Panas
-Klaut (JD dan Aman)
-ABC (Talam, Aepul dan Man Belon)
-Sham (Shah dan Amm)
-Ngam (Gbob, Bo dan Ieka)
-Buaya (Amir dan Bell Ngasri)
-Isu (Yeop, Shora dan Sobri)
-V2 ( Lan Zailan dan Elyas)
-Balas
-Glamour Tak Perlu (Nazmi dan Aur)
-Mamu (Ajo dan Abu)
-Parpu (Lan dan Chik)

Antara Barisan Solo:
-Idlan (Khairul Idlan)
-Syem (Shamsir Mohd Shahar)

Siapa agaknya yang mendapat 3 undian tertinggi hot seats maharaja lawak mega 2 2012 ? Sama-sama kita, djchef dan emma maembong nantikan. :-)

Like Fanpage Maharaja Lawak Mega 2012 untuk dapatkan info terkini



GOSIP ARTIS MALAYSIA BERKAITAN:
- MAHARAJA LAWAK MEGA 2012
- MAHARAJA LAWAK (2011)

JOM SHARE ARTIKEL INI:

10 comments:

  1. hanya beberapa orang je yang aku kenal
    memang ramai peserta baru ni, bro

    ReplyDelete
  2. Nama Maharaja Lawak Mega, tapi berapa orang je yang aku kenal..

    ReplyDelete
  3. Ramai benar pesertanya. Siap ada nama yang tak familiar langsung lagi.

    ReplyDelete
  4. Senarai panjang peserta Maharaja Lawak Mega 2012.

    ReplyDelete
  5. sama macam tehr... kalau tak silap 2 jer yang kenal yang lain asantya baru kan?

    ReplyDelete
  6. ramai2 tu nak 3 hot seat je?
    macam tu ke?

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.