djchef Mistine Egg White Peel Off Mask Murah RM20 | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 25 April 2014

Mistine Egg White Peel Off Mask Murah RM20

Mistine Egg White Peel Off Mask Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK 95gm
 PROMOSI HARGA MURAH




KELEBIHAN MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK :

- Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita


CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!


KANDUNGAN EGG MASK;
Albumen (putih telur),
Hydrolyzed Elastin,
Collagen


Selepas sekali penggunaan egg mask ini sahaja anda dah merasai keberkesanannya.
Semua pelanggan kami berpuas hati dengan hasil penggunaan egg mask


Kulit semakin cantik, semakin anjal dan cerah!!


* Tips : Simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum digunakanbuat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!

'
TESTIMONI MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK
















Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          



Harga Promosi
1Tiub (95gm)
RM20 (Semenanjung)
RM25 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi  mistine egg white peel off mask harga murah sekarang selagi masih ada stok.

JOM SHARE ARTIKEL INI:

2 comments:

  1. Assalammualaikum
    Nak pendapatan lebih??sehari boleh mencecah RM800 hgga Rm1000..Insha ALLAH rezeki masing2..

    FREE REGISTER TIADA BAYARAN..tu yang PENTING!!!(kalu anda rasa tertipu anda tak rugi apa2..anda x perlu keluarkan MODAL satu sen pun..
    TIDAK PERLU CARI ORG..TIDAK PERLU JUAL BARANG..syaratnya mudah..anda hanya perlu ada WhatsApp,Facebook,Wechat dan tahu menggunakannya laman sosial yang lain.
    Cara mudah anda hanya perlu OPEN LINK dan REGISTER dan anda akan dapat USD 25×3.4= RM85.00..dan anda akan dapat LINK SENDIRI..dan copy je ayat sy ni..apabila setiap orang yang membuka LINK ANDA akan mendapat USD 10×3.4= RM34.00..mudah kan?

    Anda pasti teruja apabila melakukan ini..anda PASTI BERJAYA!!
    Anda boleh pilih duit masuk ke ACC atau cek yang akan di pos ke rumah anda.. APA YANG PENTING..REGISTER ADALAH PERCUMA!!tidak salah mencuba..sila klik link ini..anda pasti tidak kecewa..

    Hanya 1 klik sahaja tuan2 Dan puan2
    http://myinvitepay.com/?ref=254254

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum
    Nak pendapatan lebih??sehari boleh mencecah RM800 hgga Rm1000..Insha ALLAH rezeki masing2..

    FREE REGISTER TIADA BAYARAN..tu yang PENTING!!!(kalu anda rasa tertipu anda tak rugi apa2..anda x perlu keluarkan MODAL satu sen pun..
    TIDAK PERLU CARI ORG..TIDAK PERLU JUAL BARANG..syaratnya mudah..anda hanya perlu ada WhatsApp,Facebook,Wechat dan tahu menggunakannya laman sosial yang lain.
    Cara mudah anda hanya perlu OPEN LINK dan REGISTER dan anda akan dapat USD 25×3.4= RM85.00..dan anda akan dapat LINK SENDIRI..dan copy je ayat sy ni..apabila setiap orang yang membuka LINK ANDA akan mendapat USD 10×3.4= RM34.00..mudah kan?

    Anda pasti teruja apabila melakukan ini..anda PASTI BERJAYA!!
    Anda boleh pilih duit masuk ke ACC atau cek yang akan di pos ke rumah anda.. APA YANG PENTING..REGISTER ADALAH PERCUMA!!tidak salah mencuba..sila klik link ini..anda pasti tidak kecewa..

    Hanya 1 klik sahaja tuan2 Dan puan2
    http://myinvitepay.com/?ref=254254

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.