djchef Royal Slim Lishuo Magic Harga Murah RM100 | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Saturday, 26 October 2013

Royal Slim Lishuo Magic Harga Murah RM100

Royal Slim Lishuo Magic Harga Murah Borong Pemborong Jual Beli Online Review Enot Testimoni

PRODUCT ROYAL SLIM LISHUO MAGIC yang terbaru dalam bentuk sachet. Sudah cuba bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom cuba Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas produk ini sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni-testimoni pengguna lain juga banyak. 

Enot salah seorang pelakon Malaysia juga minum dan jual product ni dan berjaya  turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yang diidamkan.

ENOT ROYAL SLIM LISHUO MAGIC


KEBAIKAN & KELEBIHAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC MURAH

✔ Menjadi kenyang selama 8 jam

✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur

✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan

✔ Membuang toxin dlm badan

✔ Mencantikkan struktur kulit

✔ Memperbaiki hormon

✔ Mengecutkan jerawat

✔ Memudarkan jeragat

✔ Memutihkan kulit

✔ Mengandungi COLLAGEN

✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi

✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita

✔ KKM Approval

Testimoni & Review Royal Slim Lishuo Magic











Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & HALAL & Farmasi
ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

Royal Slim Lishuo Magic Bahaya ? Royal Slim selamat digunakan ok!

CARA PENGAMBILAN ROYAL SLIM
 1. CAMPUR 1 SACHET ROYAL SLIM LISHUO MAGIC DENGAN AIR BIASA 200ML 
2. SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
3.  AMBIL SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )
4. UNTUK LEBIH EFEKTIF MINUM SEKURANG-KURANGNYA 3 LITER AIR SEHARI
5. KURANGKAN MAKAN MAKANAN BERAT PADA PAGI DAN MALAM
6. JIKA LAPAR MAKAN SAJA BUAH-BUAHAN SEPERTI EPAL

Apa kesan Sampingan produk ini?
- Kemungkinan anda akan berasa lapar ini kerana disebabkan proses pembakaran lemak sedang berlaku didalam badan anda ini adalah normal. Sekiranya anda merasa mempunyai alahan selepas minum produk ini digalakkan untuk berhenti sementara waktu mungkin badan anda tidak dapat bekerjasama dengan produk ini.
Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.

HARGA:
1 KOTAK (20 SACHET)
RM100 (Semenanjung)
RM110 (Sabah Sarawak)
FREE SHAKER
FREE POSTAGE

2 Kotak = RM200 (Semenanjung), RM210 (Sabah Sarawak)
3 Kotak = RM280 (Semenanjung), RM290 (Sabah Sarawak)
5 Kotak = RM450 (Semenanjung), RM470 (Sabah Sarawak)

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
**NO CALL.Call tidak akan dilayan.
Jom cuba produk ni cepat! - djdanchef
JOM SHARE ARTIKEL INI:

2 comments:

  1. boleh x bagitau cara pemakanan utk diet dgn royal slim ni..1 hari boleh ambil brape scalcet sbb saya mmg da obes

    ReplyDelete
    Replies
    1. As Raffali Shop8 April 2014 13:38

      CARA PENGAMBILAN ROYAL SLIM
      1. CAMPUR 1 SACHET ROYAL SLIM LISHUO MAGIC DENGAN AIR BIASA 200ML
      2. SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
      3. AMBIL SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )

      Delete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.