djchef Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Saturday, 9 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Segmen Follow & Blogwalking Oleh mialiana.com

Segmen ini dari 9 Mac - 20 Mac 2013. Kepada blogger-blogger yang nak join bolehlah baca detail di bawah ini:



Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


JOM SHARE ARTIKEL INI:

55 comments:

  1. dh join gak..alang2 tu dtg singgah sini hehe^_^

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    follower ke 481

    ReplyDelete
  3. DARI SEGMEN SAMA :)
    already follow here~
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari ciklaili.com.
    singgah dari segmen MiaLiana :)

    ReplyDelete
  5. As salam, dr segmen yg sama, jalan2 sini.
    already follow here :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama. Jom terjah saya pulak? Selamat bersegmen ya !

    http://www.nabeelstories.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen ya.
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. BW, selamat bersegmen & follow

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. cik akak datang follow sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. blogwalking...hehe =)

    http://yoya-makan.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?m=1

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama..
    done follow sini.. :)
    jemput singgah..

    http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen :D
    Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama .dah follow sini & google+ .jemput singgah blog sy :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    Done follow #487

    ReplyDelete
  18. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  19. singgah d sini
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  21. Singgah jalan-jalan sini.
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  22. terjah dr segmen yang sama ^^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

    ReplyDelete
  24. haii :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

    ReplyDelete
  26. salam. dari segmen sama. selamat berkenalan dan selamat bersegmen.

    http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA DATANG BLOGWALKING SINI..

    JOM LA JADI RAKAN BLOGGER

    http://kumahuitu.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_11.html

    ReplyDelete
  28. Salam manis :)

    Ummi singgah sini ye...

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


    ReplyDelete
  29. assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  30. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  31. jenguk dari segmen yg sama! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

  32. hi bw sini dr segmen sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  34. datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  35. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  36. kila follow sini :)

    http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  37. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  39. Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
    ..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  40. being here from the same segmen,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  41. follow sini, follow back yer ;)
    http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  42. salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  43. hai..amyma dah follow awak,jom follow amyma....=)

    ReplyDelete
  44. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  45. Salam,

    Terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
    http://ainanabilahmansor.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  46. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan :)
    Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

    HAPPY BLOGGING :)

    ReplyDelete
  47. singgah dari segmen yg sama..
    salam perkenalan..:D

    ReplyDelete
  48. salam ziarah ;)
    PG datang dari segmen yang sama. datang dan follow kamu sama ;)

    http://puangojes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  49. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.