djchef Jadual Kuliah Ceramah Ustaz Azhar Idrus Mac 2013 | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Thursday, 7 March 2013

Jadual Kuliah Ceramah Ustaz Azhar Idrus Mac 2013

Jadual kuliah ceramah ustaz azhar idrus di masjid untuk bulan mac 2013

Sebelum ini djdanchef ada memberitahu mengenai jadual kuliah ustaz azhar idrus untuk bulan januari 2013, untuk bulan februari djdanchef tak sempat pula nak kongsikan sebab sekarang sudah pun masuk bulan tiga.

Untuk bulan tiga ini UIA lebih tumpu memberi kuliyah di sekitar kawasan kuala terengganu dan beberapa tempat di Kelantan dan Selangor. 

Untuk minggu pertama bulan Mac 2013, Ustaz Azhar lebih banyak memberi ceramah di kawasan Kuala Terengganu antaranya Di surau Pak Tuyu, Ladang, Flat Bukit Kecik dan sehari di Dewan MBSA Shah Alam selangor. Bagi minggu kedua March 2013 masih sama UIA lebih banyak memberi kuliyah di sekitar kawasan terengganu.

Manakala untuk minggu ketiga Mac, para peminat ustaz azhar idrus dapat mendengar kuliah ceramah di kawasan Kampung Baru dan Jalan sungai lembing Kuantan. Bagi minggu seterusnya selain terengganu boleh juga temui ustaz azhar di kelantan dan selangor.

Jadual Kuliah Ceramah Ustaz Azhar Idrus Bulan March 2013

Berikut adalah jadual kuliah ceramah ustaz azhar idrus untuk bulan mac 2013.

Jadual Kuliah Ceramah Ustaz Azhar Idrus Bulan Mac 2013

Makin murah rezeki UIA sekarang ini. Kalau nak tahu untuk booking UIA membuat ceramah memang agak susah dan sekiranya nak booking untuk bulan depan tapi baru call hari ini memang susah nak dapat kerana jadual yang sudah penuh.

Djdanchef difahamkam ada masjid yang ingin booking ceramah Ustaz Azhar Idrus SETAHUN baru dapat. Alhamdulillah rezeki UIA yang melimpah ruah.

Baca seterusnya:
- Gambar Ustaz Azhar Idrus Semasa Muda
- Hukum Cium Mulut Couple Dari Ustaz Azhar Idrus


JOM SHARE ARTIKEL INI:

No comments:

Post a Comment

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.