djchef TENGKU AMIR SHAH | RAJA MUDA SELANGOR | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Sunday, 28 October 2012

TENGKU AMIR SHAH | RAJA MUDA SELANGOR

Tengku Amir Shah ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj merupakan raja muda selangor.

Duli Yang Teramat Mulia Tengku Amir Shah ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah (lahir 12 Disember 1990) merupakan putera tunggal kepada Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj dan warga Amerika Cik Puan Nur Lisa Idris binti Abdullah.

LATAR BELAKANG TENGKU AMIR SHAH

Baginda merupakan putera tunggal (dan juga anakanda bongsu) kepada baginda Sultan Selangor. Baginda mempunyai dua orang kakanda tiri iaitu Tengku Zerafina dan Tengku Zatashah.

Baginda telah berjaya menamatkan pengajian di Wellington College, United Kingdom pada tahun 2009.

GAMBAR RAJA MUDA SELANGOR
Beberapa gambar yang akan membuatkan wanita disana mabuk dengan tengku amir shah kerana kekacakannya. :-)





JOM SHARE ARTIKEL INI:

14 comments:

  1. Hensem tengku amir shah buat kite mabuk n angau.. Hihihi

    ReplyDelete
  2. Pernah dengar crite tengku amir shah ni mabuk minum arak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai2 je korang wat fitnah

      Delete
    2. Tp sbnr nye btol la . Cube search engine ler . Mmg x dpt nafi Tengku Amir Shah . Handsome giler! !

      Delete
  3. Hensem juga anak raja ni

    ReplyDelete
  4. agak2, kalau cakap depan2 kat anak raja sorang ni okay x?heh....perangai :-)
    ampun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari je kat internet.. Org pemalas nk search je yg ketinggalan ni.

      Delete
    2. dah tgk dah...apum heh :-)

      Delete
  5. xdele hansome mane pun.....rsa2nye suami si irma tu lagi hnsome drpada anak raja ni.....

    ReplyDelete
  6. memang ada gosip pasal tengku amir shah mabuk gosip girlfriend dia

    ReplyDelete
  7. Betul la...├čearch google

    ReplyDelete
  8. camne nk jdi sultan selangor kalau lifestyle mcm org kafir...sedih

    ReplyDelete
  9. Jgn aminkan doa pd pemimpin yg berakhlak buruk dn tak beriman.aku kat tempat aku khatib tak baca pun doa pd raja...itu sbb ramai jemaah dr luar kariah pun dtg solat jumaat kat masjid tu...apalgi khutbah pun tak ikut skrip/ teks...sbb pa? Sbb ramai rakyat berilmu agama dan tak mau bersekongkol dengan kaum yg tak tau halal haram ni....

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.