djchef ALI HAMSA MAMAK | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 29 June 2012

ALI HAMSA MAMAK

Ali hamsa mamak , siapa ali hamsa mamak , ali hamsa ksn Tadi terjumpa kawan ku ali hamsa mamak masa di sekolah dulu. Dulu kami panggil dia Ali hamsa disebabkan muka dia macam mamak kami pun panggil dia ali hamsa mamak.Siapa

ali hamsa mamak

? Teringat masa ku kali pertama jumpa dia, memang kelakar. Dia suka buat lawak Ali hamsa ni.Tapi lepas abis spm aku tak dapat dah jumpa ali hamsa mamak dah. Semuanya lost contact , kawan-kawanku yang lain pun dah tak jumpa. Apa-apa pun semua kawan-kawanku dan ali hamsa mamak dalam kenanganRujukan: ali hamsa mamak , siapa ali hamsa mamak , ali hamsa
JOM SHARE ARTIKEL INI:

3 comments:

  1. nice blog checkout my latest blog on

    http://www.togetherfornature.blogspot.com

    feel free to leave a comment

    ReplyDelete
  2. boleh cuba cari fb blk kwn2 lama..mana tau boleh jupa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. stuju. guna benefit laman sosial yang ada termasuk blog.

      Delete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.