djchef GROUP GULA GULA KPOP VERSI MALAYSIA (WONDER GIRLS) | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Monday, 2 May 2011

GROUP GULA GULA KPOP VERSI MALAYSIA (WONDER GIRLS)

Perkenalkan lagi kumpulan/ group GULA GULA k-pop versi malaysia ala2 Wonder Girls gitu.. I want nobody , nobody but you! ahak!.. Aura kpop di malaysia memang hangat yer.. habis ditepisnya aura m-pop (Malaysia Pop).

gula-gula, gua gula, kpop malaysia, wonder girls, gambar, foto
gambar gula-gula

Group k-pop versi malaysia ada dua yg paling hangat diperkatakan sekarang ni.. iaitu kumpulan lelaki k-pop versi Malaysia - group 24:7 .. Dan kumpulan wanita k-pop versi Malaysia iaitu group Gula-Gula.

gula-gula, gua gula, kpop malaysia, wonder girls, gambar, foto
gambar gula gula

Huhu.. kat malaysia sekarang ada Super Junior Malaysia ( 24:7 ) dan Wonder Girls Malaysia ( Gula Gula ). Demam korea la nampak nyer.. hahaha kumpulan/group ahli-ahli Gula-gula ni ialah Rara, miemie, achie, chacha, erwina dan joy. 6 orang ahli saja.

gula-gula, gua gula, kpop malaysia, wonder girls, gambar, foto
perghh seksi-seksi tu.. huhu mesti pembaca-pembaca terbeliak mata ni! haha. djchef pun xmau cakap banyak la sebab macam group 24:7 juga ramai yang menyokong dan ramai juga yang anti group ini. apa-apa pun tunggu ja persembahan mereka nanti. Yang ini pula kpop LELAKI versi Malaysia. Baca sini -> GROUP 24:7 KPOP LELAKI VERSI MALAYSIA
JOM SHARE ARTIKEL INI:

35 comments:

  1. ni lah tanda2 hari kiamat.. pakai skirt pendek2..dedah aurat sana sini.. ni kafir ke islam ni ?? kalau kafir tu lantak dy la~ kalau islam.. aku orang first anti smpai mati. aku anti org burukkn umat islam ~ cukup2 la tu~

    ReplyDelete
  2. hahahahaa.. aduyaaaaaii. apa kenalah dengan korang ni? kenape la nak kena tiru gaya org barat? aku rase la korang ni xkan kekal lame kot, slalunye group perempuan neh xkan kekal lame tau, x sampai sbulan mesti berpecah terus. hahahahaaa. sudah la, balik kampung pegi tolong mak masak lg bagus!

    ReplyDelete
  3. salah satu ahli grup ni aku kenal from sabah rasanya meimei

    ReplyDelete
  4. member aQ ckp.."ni, group jual diri.." x comel langsung.. seksi gedik adalah.. dosa wonder girl pun nak ikut.. edei~

    ReplyDelete
  5. pala otak bejambul betol.. napa la pkai mcm ni , xseksi tu , xyah pkai ape2 bru mncuci mate.. ahaha xD.. g beli sayur kt pasar dah le , xyah nk tiru2 gaya korea.. ahaha xD.. santul2..

    ReplyDelete
  6. JABLAY SELANGOR YAH?

    ReplyDelete
  7. weh gule2.bajet bgos.ape pekdah ko tiru korea ni? sume korg nk copy.ktorg sume xdenye nk support korg ni.bjet seksi.bajet kiut.bajet cun.

    ReplyDelete
  8. ntah pe2!!igt elok ke??adeih,,sakit mte kot.kalo mlayu tu wt cre mlayu la der...tk mmbanggkn langsong ar..

    ReplyDelete
  9. woi3!!!tk yh ar,,baek korg tarik dri je...tk smpt naek pon nme korg ni kalo gni la korg nk crk mkn...copy paste je..non ori la,,

    ReplyDelete
  10. hehehehehhe,,klakar la korg nie,,asal k-pop???
    yes maybe something new in Malaysia,,but please have your own identity,,don't simply copy others,,take this as an advice,,

    ReplyDelete
  11. x suka!!!!!

    ReplyDelete
  12. hahahaa....blk jd wonderpet ag bgus la...leh tlg2 org lam kesusahan..kekekekeeeee

    ReplyDelete
  13. neyhla malaysia..semue mau ikowt org..org adew america idol..nak gak ltak malaysia idol..masih lagi mau tiru korea artis..jadilah diri sendiri..ikowt aja budaya kita..

    ReplyDelete
  14. . .LUPE KN LA NIAT KOANG NA JD ARTIS NI. .TA B'BALOI. .LEBIH2 LG AMEK IDENTITI OANG LAEN. .KALU NA JD ARTIS BIA IDENTITI GROUP TU SNDRI NI TDAK AMEK OANG PNYE. .NPE LETAK NME GULA2 ? SBB KOANG SKE MKN GULA2 ? TAKYA JD KN TU ALASAN LA. .PI CARI IDENTITI SENDIRI LA. .

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. one word .
    HABAT =="

    ReplyDelete
  17. aku kat malaysia kew ke korea ni comfius!

    ReplyDelete
  18. yuck!!!!xpyah lh nk tiru kpop..gli je

    ReplyDelete
  19. Hatdooiiii.. gua rase nk letop lh dorg nih, gua dh pmnat K-POP.. mcm ***** xpyah lh nk tiru korea lh.. ko bkn lawa pon !!

    ReplyDelete
  20. korea pure..diowang emg cntik comey,muka laki pn cam baby face...tapi lau malay nie...cam belacan jew aku tgk...da ar copy..nasib x teh...

    ReplyDelete
  21. NAK PAKE SKIRT WAKLUUU...PAHA LEBAR SEKOQ2... K-POP TU KIUT2 CAM BABY DOLL..HANGPA CAM BA*I DODOLL..

    ReplyDelete
  22. MENYAMPAH ! ! ! boley jlan la..

    ReplyDelete
  23. adoiya.. pelik tol la aku negok... tak padan ['=.=]

    ReplyDelete
  24. nape yg paling hujung belah kiri tuu pendek sangat?? tak seswai doi.. ahli2 wondergirl tuu tinggi kiut miut blake, cam barbie doll.. korang??? zero!! eeii,, plizz la, korg kalau kot ye pon nak pakai skirt tuu pehe ngn betis tuu biar la kiut can artis korea.. ni tak bapak besar gabak..
    nampak aurat tu dah semestinya ni buruk tau dak.. ishhhh,, satu tu nak tru suju ni plak nak tru wondergirl.. tak paham aku,, p la cari identiti sendiri woii...

    ReplyDelete
  25. eeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
    gli aq tgok grop nie
    x yah nk tiru kpop bleh ark??
    dh laa x lwa...
    bodo!!!
    babo!!!!

    ReplyDelete
  26. rosak abehhh org mlayuuu,,,aduiii

    ReplyDelete
  27. boleh bla la korg ni....wt menyemak jer....jgn la tiru korea,korea mmg dah asal die...dorg lawa pakai seksi sb diorg cun,cantik,kiut...kaki cantek,tggi...korg aku tgk dah mcm hanjussss...jgn perasan la nk jd korea,cermin dlu diri korg sume tu dlu.....aku ni lg peminat fanantik korea taw....drpd abis keberas support korg,baik support korea asal....x sedar diri pkai seksi2...awk tu islam,wt cara islam....nk muntah tgk korg ni...uwekkkkkkkk!!

    ReplyDelete
  28. weh gula-gula..kamu suma ni tak tgk ka..k-pop tu mcm mana? depa suma hok tggi2,cantik2 putih2..kaki slim punya..kaki hang..dah la gemuk..pendek..tok sah lah nak pikior ade org nak suka kat kamu...kalu org islam wat cara org islam..hat laki pon sama..ape? 24 7? tok sah nak berangan..nak jd 2pm or super junior bagai..cek ni peminat fanetik k-pop..hang pa suma takkan dpt setanding dgn depa..bdn kalu mcm taekyong ok lah jugak..putih n siap ade 6 packs lg...hang pa ada apa? ishkk..depa nun kat korea ada JYP..kita ada apa mimpi semata..hish..malu heh..

    ReplyDelete
  29. jalan2 ke blog nih tengok gula gula girls band malaysia.. lumayan.

    7 icons Girls Band indo kyknya lebih bohai.. :)

    ReplyDelete
  30. Daripada layan sampah macam ni,baik korang layan penyanyi baru ni.Dia tulis sendiri versi Bahasa Melayu of lagu NOBODY - http://www.youtube.com/watch?v=xb8Ct0-QkLA&feature=plcp&context=C4b7f2cdVDvjVQa1PpcFO-NmieBhZjzpffYmzpQHZRkWhmVbE_Jkk%3D

    Takdenya buang masa gedik2 bukak aurat n takde bakat camni..Ptuhiihhh!

    ReplyDelete
  31. KORANG NI KAN KALAU MINAT SANGAT TAKDE ORANG MARAH .TAPI AGAK2 LAH KALAU NK MINAT PUN , NI PAKAI SEKSI SEKSI BUAT APE , KITAORANG TAK KISAH KALAU KORANG NI KRISTIAN , TAPI ORANG ISLAM PAKAI MACAM TU MALU LAH . SAYA SANGAT MALU SEBERNARNYA SEBAB GRUP KPOP YANG BETUL TU PUN LAGI SOPAN

    ReplyDelete
  32. please bubarkn group ala2 kpop ni .. Meluat okay !

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.