djchef Novel Klik! Pengantin Musim Salju Online - Suri Ryana | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Tuesday, 6 September 2016

Novel Klik! Pengantin Musim Salju Online - Suri Ryana

Beli Novel Klik! Pengantin Musim Salju Online - Suri Ryana jual sinopsis buku harga review baca melayu malaysia drama episod babDemi kesihatan neneknya, Adam Putra mengajak Kay, gadis brutal yang langsung tak feminin untuk berlakon sebagai pengantin olok-oloknya kerana tunangnya (Karlisha Zandra) membatalkan perkahwinan mereka pada saat akhir. Kay yang tidak mahu disatukan dengan Irham, mamat sewel yang menyakitkan hatinya itu bersetuju berlakon sebagai pengantin olok-olok Adam Putra dan mengikut lelaki itu ke Jepun untuk bertemu dengan nenek Adam Putra.
 
Musim dingin dan salju tebal di Jepun menjadi saksi cinta mereka bersemi. Dalam mengharungi hari-hari sebagai pasangan pengantin olok-olok, mereka terjebak dalam gelora cinta yang hangat membara hingga akhirnya mereka betul-betul jadi pengantin.
 
Asyiknya mereka menyulam cinta setelah berkahwin di bumi Jepun sehinggakan mereka tidak menyangka ada badai yang sedang menanti setelah mereka pulang ke Malaysia. Cinta mereka diuji dengan kehadiran Hud Mikael, sepupu Adam Putra yang pernah sukakan Kay dan juga bekas tunang Adam Putra iaitu Karlisha Zandra.
 
Berjayakah pengantin musim salju ini mempertahankan cinta suci mereka?

Harga Promosi Terhad

RM35 (Semenanjung)

Rm37 (Sabah Sarawak)

Harga telah termasuk postage

* no.tracking akan diberi

JOM SHARE ARTIKEL INI:

No comments:

Post a Comment

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.