djchef Satin Skinz | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 20 December 2013

Satin Skinz

satin skinz Harga Murah Krim Borong Online Jual Beli BY Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.

satin skinz


WANTED HERE!!!!!!! ADAKAH INI ANDA????
► KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
► PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
► PARUT BERSEPAH-SEPAH??
► CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
► MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
► JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
► MASALAH RAMBUT GUGUR
► SENGGUGUT
► BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
► IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
► GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA


satin skinz

satin skinz
 MEREKA SUDAH BERJAYA DGN SATIN SKINZ


satin skinz
New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?
Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

satin skinz
SATIN SKINZ !!!
ANTARA BAHAN-BAHAN AKTIF adalah L-Glutathione, Vitamin C Rosehips, Astaxanthin, Cod Fish Collagen, Phyto steamcell, Super Lemon..


► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

KELEBIHAN :

- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Satin skinz secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


satin skinz
KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol satin skinz PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari

►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

satin skinz
KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !

►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang

►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)

►Wajah lebih segar dan berseri

►Menyekat pembentukan jerawat

►Menghilangkan parut 5x lebih cepat

►Memutihkan kawasan intim dan pelipat

►Meransangkan peningkatan kolagen

►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser

satin skinz testimoni


Testimonial satin skinz daripada seorang kanak-kanak berusia 2 tahun! Kulit terkena periuk panas (rice cooker) Doktor kata parut maybe kekal sebab luka sangat dalam.. 
Mummy dia dengan penuh harapan ambil sebiji tablet satin skinz dari botol biru dan sebiji dari botol pink..
Patahkan kepada dua bahagian setiap satu.. Separuh dia bagi anak dia makan dan separuh lagi di tumbuk halus dan di sapu pada muka baby tersebut..... 
Hasillnya.........No.5 tu.....Hensem tak?
=========================================
1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! J

CARA PENGAMBILAN
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna


SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!
PURE VITAMIN C
menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit.

TESTIMONI SATIN SKINZ


satin skinz
Bagi saya kesihatan dalaman sangat penting bagi mendapatkan tubuh yang segar dan fresh... Dalaman sihat, minda sihat baru la kulit pun sehalus satin..... Yakini Satin Skinz !

satin skinz

satin skinz
SEBELUM
Miya berasa tertekan gn masalah kulit yg senstve, merah, parut jerawat....
SELEPAS
Parut jerawat slowly pudar dan kulit lebih PINKISH dan putih selepas mengamalkn SATIN SKINZ secara konsisten!

APA KATA PENGGUNA :
" SUAMI SAYA TAK BERKELIP-KELIP TENGOK PERUBAHAN KETARA SAYA!! BUBYE PARUT JERAWAT "

satin skinz testimoni
QELQEN KASIH : OK.. saya mengaku.. hanya 15 hari shj kulit saya putih pinkish ! tanpa edit dear.. camera 360 pun bukan !

satin skinz testimoni
Hi dear... giler teruja tengok testimonial Rekel dari Kudat... Dulu muka dia banyak parut dan agak gelap... Selepas 15 hari amalkan SATIN SKIZ perubahan kulit sangat sangat ketara..

satin skinz testimoni

satin skinz testimoni


WE CHAT DARI TASHA ISMAIL
" Sis.. Hari ini hari ke ENAM makan satin skinz.. BESTT SANGAT ! Sebelum ini Ukur tone kulit dengan kawan tapi dia lagi putih, Tapi HARI INI KULIT saya lagi PUTIH dari dia.. KULIT PUN LEMBAB JE~~~"




Perubahan minggu pertama dari customer.. Kulit makin lembut dan syok pegang kulit sendiri.. Then bila mandi nampak kulit akan lebih gebu dan cerah... Yang paling best hubby pun suka pegang kulit dia.... Tahniah dear!


WE CHAT dari EIKA ZALIKHAH....
6 HARI - kulit nampak cerah, parut semakin pudar, dan jerawat terus kecut ! yang paling besttt setiap pagi NO MORE BERSIN & HINGUS !!


Dapat we chat dr mira... baru 3 hari ber SATIN SKINZ !! Kulit makin cerah dan lembut mcm baby....BARU 3 HARI UOLLSS... Nanti kami update pic dia selepas 15 hari plk ya! Mmmuahhhh!!!! 
Love love love satin skinz!

Harga
1box untuk 2 Botol
RM140
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop
JOM SHARE ARTIKEL INI:

No comments:

Post a Comment

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.