djchef Sinopsis Drama Kampung Girl TV3 | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Monday, 8 July 2013

Sinopsis Drama Kampung Girl TV3

Novel Kampung Girl Umi Kalsom dan Drama Kampung Girl Slot Zehra Lestary TV3 Beli Jual Online Nad Zainal Akim Sinopsis Tonton Download

Antara satu lagi drama yang diadaptasi daripada novel yang akan menggantikan drama Saya Sebenarnya Isteri Dia. Drama Kampung Girl yang akan menggandikan barisan pelakon yang dikenali ramai iaitu Akim, Nad Zainal dan Emma Maembong.

Sinopsis Drama Kampung Girl

Ashraf langsung tidak menyangka yang perkahwinannya bakal diatur oleh keluarga! Lebih memeningkan kepala, apabila mengetahui siapa calon yang disebut oleh mummynya, Puan Mazlin. Ainnur! Si budak kampung itu? Tidak mungkin.

Ashraf Khairi dan Ainnur adalah sepupu, dan dia memang tidak pernah sukakan gads itu sejak kecil lagi. Hanya kata cacian dan kutukkan sahaja yang  keluar dari mulut Ashraf bile bersama Ainnur. Ainnur yang berasa tercabar dengan ejekkan Ashraf telah menerima pinangan dari ibu Ashraf. Ainnur merahsiakan identitinya yang pernah melanjutkan pengajian ke luar negara dan bekerja sebagai cikgu Bahasa Inggeris dari pengetahuan Ashraf. Dia ingin Ashraf jatuh cinta padanya sebagai budak kampung yang tidak berpendidikan.

Barisan Pelakon Kampung Girl


Pelakon :Akim ahmad, Nad Zainal, Emma Akma, Hilal Azman, Fikhree Bakar, Syafiq Kyle dan Emma Maembong.

Jual Beli Online Novel Kampung GirlJOM SHARE ARTIKEL INI:

1 comment:

  1. i like kampung girl..so best and romantic:)

    ReplyDelete

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.