djchef Aylamyra Stem Cell Peptide Serum Murah | PANAS GILER!! - DJDANCHEF

Friday, 13 December 2013

Aylamyra Stem Cell Peptide Serum Murah

Aylamyra Stem Cell Peptide Serum Harga Murah Kopi Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

Stem Cell Peptide Serum untuk parut berlubang !!!
aylamyra stem cell peptide serum

aylamyra stem cell peptide serum


Ramai yang mengalami masalah ini.Ramai juga mengambil jalan mudah mengunakan produk berbahaya untuk mengatasi masalah ini. Ada juga sanggup berbelanja mahal tanpa mempedulikan kesan jangka panjang.

Sebenarnya anda tidak perlu belanja besar , anda cuma perlukan produk yang tepat dan masa yang cukup untuk kembalikan wajah anda kepada yang dulu ...kulit kembali halus dan licin.
Masalah ini perlukan rawatan mendalam dimana ,sel perlu dibentuk semula untuk memenuhi kembali kulit wajah anda yang sudah berlubang-lubang dan stuktur kulit harus dibaiki semula.Adakah anda rasa proses ini boleh selesai dalam 7 hari ?
Jawapannya dah tentu tidak.Ini adalah kerana sel kulit manusia kitaran nya 28 hari dan semakin panjang bila meningkat usia.
Anda perlukan bantuan Aylamyra Stem Cell Peptide serum ,sapukan 2x sehari untuk menghasilkan kulit baru .Stem Cell yang kami gunakan adalah daripada buah epal ditambah dengan bahan-bahan alami yang lain mampu menjana dan mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.

Anda akan nampak perubahan ketara selepas 1 bulan pengunaan dan mestilah diteruskan untuk tempoh 2-3 bulan sehinggalah anda berpuas hati.
Anda juga patut menitikkan beratkan pemakaian cleanser,toner,dan sun block supaya wajah anda bersih dan bersedia untuk kulit baru,jika tidak dijaga kulit baru tidak dilindungi maka ianya sia2. Anda juga harus memakai mask bersifat collagen untuk membantu proses ini.


1 box serum ada 10 botol kecil
1 botol kecil boleh guna 3x
so 1 box serum hanya untuk 15 hari .

Kenapa ia di pack dalam botol kecil sebab serum ni tak boleh kene udara , so kalau pack besar asyik buka tutup so kene udara maka khasiat nya kureng pulak nanti.
so anda digalakkan ambil lebih dari 1 box
Harga Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum ???
1 box RM70 SM / RM75 SS
 
KKM: NOT121100396K
Produk ini diformulasi dari Swiss Apple stem cell extract, campuran asid amino dan 2 jenis protein peptide untuk mendapatkan hasil yang maksimum. Bahan-bahan ini mengaktifkan proses penuaan manusia dengan cara mengaktifkan stem cell manusia itu sendiri untuk meransang pertumbuhan sel dan sintesis kolagen untuk mengurangkan garis halus, kedutan dan membuatkan kulit lebih muda.

KEBAIKAN ALAMYRA STEM CELL PEPTIDE SERUM:
- melambatkan proses penuaan sel kulit
- mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru
- mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.
- meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
- membantu melindungi kulit dari radikal bebas
- mencerahkan tona kulit
- membantu menghilangkan parut
- tampil lebih muda dalam 2 minggu

APA ITU PEPTIDE & APPLE STEM CELL?
Peptide adalah blok binaan protein merupakan bahan penting dalam produkpenjagaan kulit anti-penuaan. Peptide adalah rantaian asid amino yang diikat dengan nitrogen dan karbon.


Rantaian pendek peptide dapat menembusi epidermis dan menghantar isyarat kepada sel-sel, memberitahu mereka bagaimana untuk berfungsi.Peptide merupakan salah satu rawatan yang paling berkesan dalam membaiki kulit yang rosak dan mengalami penuaan.

Resultnya juga bukan bersifat segera, ia mengambil masa 4 hingga 12 minggu untuk mendapat kesan yang terbaik. Namun sekiranya anda berhenti mengunakan produk,keputusan akhirnya memang pudar. Cara yang terbaik adalah ketekunan dan konsistensi. Anda harus sentiasa kekal rajin mengunakannya.

Sel stem buah epal mempunyai potensi yang amat besar untuk membaiki tisu yang rosak dan organ-organ. Sel stem mampu memperbaharuinya selnya sendiri dan boleh mengubah sel sendiri kepada sel-sel lain yang berbeza.

Sel stem epidermis adalah penting untuk menambah sel-sel kulit yang hilang akibat kerosakan. Apabila sel stem epidermis berkurang, bilangan sel-sel kulit yang hilang atau mati melebihi dari pengeluaran sel-sel baru dan mengancam kesihatan dan rupa kulit.

Seperti manusia, tumbuh-tumbuhan juga mempunyai sel stem. Saintis sangat berminat dalam ekstrak sel stem dari pokok epal Uttwiler Spatlauber.
Pokok ini pertama kali dikesan pada abad 18 di Canton Thurgau, di utara Switzerland.Ia merupakan epal yang paling tahan lama dimana boleh tahan 4 bulan, dimana kalau epal jenis lain dah lama berkedut kulitnya.

Ekstrak pokok epal ini dikenali sebagai malus domestica bertindak merangsang proliferasi sel stem manusia, melindungi sel stem terhadap kematian disebabkan cahaya ultraungu, dan mengurangkan penuaan yang berkaitan dengan perubahan dalam gen.

TESTIMONI AYLAMYRA STEM CELL PEPTIDE SERUM


Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.

Harga Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum
1 BOX :
RM70 (Semenanjung)
RM75 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop
JOM SHARE ARTIKEL INI:

No comments:

Post a Comment

Silakan komen djdanchef akan balas kunjungan anda.